tiistai 28. heinäkuuta 2015

Rontilla esteitä !




Moikka! Elikkäs, olin eilen tallilla Riinan kanssa. Tarkoitus oli käydä hyppäämässä Rontilla esteitä, koska menen sillä 1.8 Lidritin kisoihin Ouluun ;) Mutta kävimme sitä ennen maastossa. Minä menin Roopella, ja Riina meni Carrilla. Sen jälkeen hyppäsin Rontin( kirjoitan siitä lisää ) ja liikutettiin myös Martta ja Sakke. Kävimme niiden kanssa raviradalla. Minä ratsastin Martan ja Riina ajoi Saken.




Alussa annoin Rontin kävellä löysin ohjin vähän aikaa. Keräsin ohjat ja tein alkulämmittelyksi väistöjä,avoja,ympyröitä ja väistätin takapäätä ulos. Ravissakin väistätin takapäätä ulos ja tein paljon ympyröitä. Laukassa tulin kavalettia niinkuin kahdeksikkona ja aina kavaletin päällä laukanvaihto.

 
Sen jälkeen tulin linjaa jossa oli 23m välissä ja Rontille siihen tuli jotain 8 laukkaa. Ensimmäinen este oli pysty ja toinen oli okseri. Rontti oli aivan mielissään ku pääsi hyppäämään pitkästä aikaa ja pukitteli välillä laukan nostoissa ja olis vaan halunnu mennä lujjaa. Tulin sitä niin  monesti että sain hyvät hypyt kummallekin esteelle. Rontti juoksi pari kertaa esteen ohi mutta hyvin se sitte loppujen lopuksi meni.

 


Sitten tulin semmoista kolmois-sarjaa, jossa oli pysty,okseri ja ristikko. Pystyn ja okserin väliin tuli muistaakseni kaks laukkaa ja okserin ja ristikon väliin kolme laukkaa. Ekalla kerralla Rontti juoksi okserin ohi. Käytin Rontin esteen edessä tökkäsin pohkeilla ja tulin uudestaan. Sen jälkeen Rontti hyppäsi sen hyvin. Riina nosti ensimmäisen esteen 75 cm ja Rontti hyppäsin sen liian läheltä ja  se ei olisi saanut okserille hyvää hyppyä joten juoksi ohi. Mun mielestä poni oli viisas 
kun ei hypännyt koska ois tullu melko mielenkiintoinen hyppy :D 

ihana ilme XD
Tässä mulla nousi kantapäät ylös koska oli vähän liian pitkät jalustimet. Lyhennettiin sen jälkeen.
kauhia istunta mutta ei ollu parempaa kuvaa...
Sitten tulin pari erilaista rataa jotka Riina keksi. Eka rata alkoi kolmois-sarjasta,  kavaletin yli ja laukanvaihto(vasempaan laukkaan) ja  se toinen linja jossa oli pysty ja okseri. Toinen rata oli melko samanlainen. Se alkoi pysty-okseri linjasta, kavaletin yli ja laukanvaihto (oikeaan laukkaan) ja kolmois-sarja. Kävin maastossa loppukäynnit ja otettiin vähän kuvia.

 
Sanoin tässä Riinalle että: " ota tää raippa" ja just sillon otti kuvan ku heitin sen silleXD

Olin tyytyväinen poniin vaikka virtaa olikin aika paljon, mutta mua se ei haitannut XD
PS. Huomaa että en ole hypännyt pitkään aikaa ja mun jalat ja selkä on miten sattuu, mutta koitan saada ne ongelmat pois ;) 

-Reeta

2 kommenttia:

  1. Kivoja kuvia ja hyvin meette :) Minkä luokan meinaat mennä niissä kisoissa?

    VastaaPoista
  2. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

    VastaaPoista