sunnuntai 5. heinäkuuta 2015

Hevosenhoitajana kenttäkisoissa!

Moi! Olimme tänään ja eilen Reetan kanssa Äimärautiolla hoitamassa Krissen hevosia. Menimme perjantaina yöksi tallille, kun aamulla oli niin aikainen lähtö. Aamulla laitoimme hevoset( Roopen ja Carrin) valmiiksi ja lähdimme Äimärautiolle. Paikalla kannoimme kamppeet karsinoiden eteen ja laitoimme Carrin valmiiksi kouluosioon. Carrin suorituksen jälkeen laitoimme sen pois. Kohta aloimme laittamaan Roopea kuntoon kouluosioon. Laitoimme Roopenkin pois suorituksen jälkeen. 

Carri tallissa valmiina odottamassa traileriin vientiä.
 Kamerasta loppui akku jo lauantaina eikä minulla ollut laturia joten on vain pari kuvaa.

Roopekin odottamassa traileriin menoa.

Kouluosuuksien jälkeen oli aikaa ennen kuin alkoi meidän esteluokka. Laitoimme taas Carrin valmiiksi . Kun Krisse verkkasi Carria, menin laittamaan jo Roopea valmiiksi. Carrin radan jälkeen vaihdoimme Krissen kanssa hevosia, ja Reeta meni laittamaan Carrin pois. Roopen estesuorituksen jälkeen laitoin Roopen pois ja pakkasimme kamppeet autoon. Lähdimme yöksi tallille hevosten kanssa, sillä kisat oli aika lähellä. Olimme tallilla n. puoli yhdeksältä. Ei tarvinnut illalla kauaa unta odotella, olin sen verran väsynyt päivästä:)




Sunnuntaina taas herätys seitsemältä. Laitoimme hevoset nopeaa valmiiksi ja lähdimme Äimärautiolle. Meidän luokka alkoi vasta puoli kolmelta mutta menimme paikalle jo yhdeksäksi. Krissen olisi pitänyt olla estevahtina aamulla mutta hänen "vahtieste" ei tullutkaan kisaan, joten tulimme turhaan niin aikaisin. Kulutimme ajan katsomalla muita luokkia. Kävimme 12 aikaan kävelyttämässä hevosia ja laittamassa nurmihokit. Laitoimme Carrin valmiiksi kahdeksi. Roopen laitoin valmiiksi Carrin tullessa maaliin suorituksesta. Suoritusten jälkeen pesimme hevoset ja juotimme ne. Odotimme kyydin ja lähdimme tallille! Kisoista jäi tosi mukava fiilis.

-Riina

3 kommenttia: