torstai 25. kesäkuuta 2015

22-24.6 Leiri, eilinen tunti +Torstai


Moikka moi ! Olin siis ratsastusleirillä Ma-Ke, keskiviikkona oli vakkari tunti ja torstaina käytin toisen eli viimeisen mummolta synttärilahjaksi saadun tunnin. ( Kuvia ette valitettavasti saa leiriltä muilta tunneilta kuin viimeiseltä "ilman satulaa" tunnilta, koska kuvaajaa ei ollut) Leirillä ja tunneilla tehtiin vaikka mitä, joten en kirjoita niistä paljon mitään ;)

Maanantai: Menin ensimmäisellä tunnilla Roopella ilman satulaa koulua. Toisella tunnilla menimme hyppäämään pellolle maastoesteitä. Menin Rontilla <3

Tiistai: Ekalla tunnilla menin Roopella koulua. Roope oli aivan superr<3 Ja tokalla tunnilla Maisalla esteitä.( Hyppäsin ekaa kertaa trippeliä, Huuuii XD) 

Keskiviikko: Lähdimme joskus yhdeksän jälkeen kahden tunnin maastoon. Menin maastossa Kaapolla, Kaapo on yhden tallilla käyvän naisen heppa ;) Toisella "puolituntisella" menimme ilman satulaa pyörössä. Ratsuni oli Martta. Martta on luultavasti hieman jumissa oikealta puolelta, koska se ei asettunut vasemmalle kovin helposti. (Puski sisäpohkeen päälle) Muuten meni hyvin ;)


Keskiviikon tunti: Menin tunnilla Rontilla<3 Menimme koulua sekä hieman jumppasarjaa + kavalettia. Tunnin aloitimme  pysähdyksillä ja väistöillä. Toiselta pitkältä sivulta väistö keskelle kenttää, ja väistö takaisin uralle. Rontti meni hyvin väistöt ja pysähdykset sekä käynnissä että ravissa.

Sitten aloimme tulemaan kavalettia. Nostimme oikean laukan ja tulimme kavaletin ympyrällä ja uudestaan kavaletti ja laukanvaihto vasempaan laukkaan, ja taas ympyrällä kavaletin yli ja neljännen kerran yli ja laukanvaihto oikeaan laukkaan. Rontti on huippu noissa vaihdoissa<3 (Huhhuh, entiiä saitteko mitään selvää mutta yritän tehdä erilaisen tekstin kuin Riinalla XD)

Tämän jälkeen tulimme jumppasarjaa. jumppasarjassa oli puomi, ristikko,pysty ja okseri. Poni oli aivan super<3 Yhessä vaiheessa Rontti juoksi okserista ohi, mutta heti kun muistin taas ratsastaa nii poni pomppasi yli :D Pysty oli lopussa 70 cm ja okserin takapuomi 75 cm ja etupuomi ehkä jotain 70 cm?

Ihan viimeisenä otettiin vielä harjoitusravi-pysähdys-harjoitusravi tehtävää. Se meni myös hyvin ! Sen jälkeen loppukäynnit.





Torstai:  Menin tänään eli torstaina Martalla tunnilla. Teimme samat tehtävät kuin keskiviikon tunnilla mutta jätimme harjoitusravi jutun pois, ja alussa jätettiin myös pysähdykset pois ja tilalle avoa. Olin tyytyväinen Marttaan, koska yleensä Martta ottaa jumppasarjan väleihin kaksi laukkaa vaikka tarkoitus olisi saada yksi :D Tänään sain Martalle sen yhden laukan minkä halusinkin.<3 Sen jälkeen loppukäynnit.
Heissan!

<3:Reeta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti