tiistai 2. kesäkuuta 2015

Ensimmäinen postaus!

Heissan! Vihdoin mekin teimme blogin. Ajatuksen blogin perustamisesta saimme helberiltä. Hellu auttoi meidät alkuun, kun emme itse osanneet.  Mutta nyt olemme jo vähän viisaampia ja saadaan postauksiakin tänne hyvällä tuurilla. Yritämme postata joka viikko!

Blogissa kerromme meidän hevosteluista ja kaikkea mitä me teemmekään tallilla. Blogia kirjoittaa siis kaksi -02 vuonna syntynyttä heppailuun hurahtahtanutta tyttöä. Käymme tallilla vähintään kerran viikossa ja lomilla enemmän. Tuntimme on keskiviikkoisin, joista postaamme luultavasti joka viikko. Riina ei käy joka kuukausi tunneilla, mutta Reeta käy. Blogissa esiintyy kaikki tallin hevoset, joita on yhdeksän.  Hevosista voit lukea lisää esittely sivuilta ja meistä myös.

Olemme molemmat iloisia ja reippaita tyttöjä. Tykkäämme liikkua ja käydä tallilla. Ratsastuksen lisäksi harrastamme pianon soittoa. Huomenna menemmekin tallille yötä ja meillä on tunnit, eli saatte postausta loppuviikosta. Laittakaa kommenttia tulemaan ja liittykää lukijoiksi!
 
Riina ja Rontti♥

Reeta ja Martta♥
Riina ja Rontti♥

Reeta ja Martta♥




♥:llä Riina ja Reeta

7 kommenttia: