torstai 11. kesäkuuta 2015

Maastoesteitä superponilla !



Moikka! Olin eilen ensimmäistä kertaa maastoestetunnilla. Menin Rontilla! Poni oli aivan mahtava<3 Alkulämmittelyksi tultiin pientä kavalettia laukassa kolmesti kumpaankin suuntaan. En saanut siihen aina laskettua 1,2,3, ja siitä syystä olinkin aina välillä hukassa.

Kavaletti
Kavaletti
Tämän jälkeen tulimme sellaista tehtävää jossa menimme kavaletin yli, siitä suoraan voltti ja uudestaan kavaletin yli. Sitten "risukolmiolle" ja sen ympärille voltti ja uudestaan "risukolmiolle". Sitten vielä "risukolmion" jälkeen tynnyriesteelle, ja taas sen ympärille voltti ja uudestaan tynnyrieste :D Rontti meinasi juosta tynnyriesteen ohi, mutta onneksi minulla oli raippa juuri oikeassa kädessä ja sain sillä hieman läpsäistyä että :" eihän me nyt ohi aleta juoksemaan." Sen jälkeen poni ei enää testaillut ;)
Kavaletti
Risukolmio
Tynnyrieste
Aloimme tulemaan rataa. Ensimmäisenä kavaletti, toisena risukolmio, kolmantena tynnyrieste, neljäntenä A este, viidentenä tukkieste, kuudentena risueste, seitsemäntenä tynnyrieste, kahdeksantena risukolmio ja yhdeksäntenä kavaletti.


A este
Tukkieste
Risueste
Tynnyrieste
Risukolmio
Kavaletti
Seuraava rata oli kavaletti, risukolmio,ojan yli semmoinen pieni rengaseste, tukkieste, A este, tynnyrieste, risukolmio ja viimeisenä kavaletti. Poni lähti hieman puskemaan risuesteen jälkeen kavereitten luo( " kavereita ei saa jättää yksin" :D) Mutta sain sen sitten kuitenkin käännettyä pienelle rengasesteelle, joka meni ojan yli toiselle pellolle. Toiselta pellolta piti hypätä takaisin tälle pellolle jossa sijaitsi tukkieste :D 
 
Meidän Maaginen rapakon ylitys :D
Poni on niin söpö<3


Viimeisenä menimme risuestettä ja tukkiestettä ympyrällä. Poni meinasi vähän puskea ennen risuestettä, mutta sitten kun toin sen hieman kauempaa, niin ehdin saada sen puskemisen pois! Lähdettiin kävelemään loppukäynnit maastoon.

Risueste
Itellä jäi ainaki tosi tosi hyvä fiilis tunnista.
Heissan !
<3:llä Reeta

2 kommenttia: