torstai 25. kesäkuuta 2015

Kaksi ratsastustuntia!


Moi! Minulla oli kaksi ratsastustuntia viime keskiviikkona. Toisen tunnin sain synttärilahjaksi mummolta ja toinen oli vakiotunti. Ensimmäisellä tunnilla menin Rontilla koulua ja toisella tunnilla Maisalla esteitä.


1.tunti Rontilla koulua. En jaksa tästä tunnista kertoa oikeen mitään, koska en muista kaikkea mitä teimme. Harjoittelimme tallilla järjestettäviin kenttäkisoihin, jossa mennään koulua ja maastoesteitä. Aion osallistua sinne Rontilla. Tunnilla opettelimme keskikäyntiä,keskiravia,kouluradalle sisään tulemisia ( käynnissä ja ravissa), harjoitusravia ja siirtymisiä. Keskikäynti ja keskiravi olivat minulle uusi juttu, mutta nyt tiedän mitä ne tarkottaa :D Rontti oli koko tunnin tosi mukava.





Mulla on ongelmana nuo kädet.... liian alhaalla aina välillä ;)
  
2.tunti Maisalla esteitä. Aloitimme tunnin tekemällä pysähdyksiä,peruutuksia ja ympyröitä. Se meni ihan hyvin. Sen jälkeen tulimme samaa tehtävää, mutta jätimme peruutukset pois. Luulin aluksi että en osaisi keventää maisan ravissa, koska sillä on aika isot liikkeet, mutta huomasin että estesatulalla on paljon helpompi keventää. Sen jälkeen tulimme käynti laukka siirtymisiä, ja ympyröitä tehtiin aika paljon. Maisa oli tosi kiva siirtymisissä,ei tarvinnut kuin pienesti puristaa ohjaa ja tamma melkein jo pysähtyi :D Tämän jälkeen aloimme tulemaan 17 metrin puomi-kavaletti-puomi linjaa kummastakin suunnasta. Minun piti tulla viidellä laukalla. Maisa oli siinäkin tosi ihku. Tehtävään lisättiin vielä että piti mennä kavaletin yli ja aidan kautta pieni kurvaus, ja uudestaan kavaletin yli.



Sitten tulimme sellaista linjaa jossa oli puomi 17 m ristikko (myöhemmin pysty) 20 m ja okseri. Kumpaankin väliin piti saada viisi laukkaa. Pysty taisi olla lopussa jo n. 60-70cm? ja okseri oli lopussa 85 cm. Sen jälkeen loppuravit löysin ohjin ;)


epätarkka, ja pöljä asento XD


PS. Sori ku tuli tää postaus näin myöhään, en vaa jaksanu alkaa säätään tätä XD Kiitos kuvaajille ;)

<3: Reeta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti