keskiviikko 10. kesäkuuta 2015

Maastoesteitä!

Moi! Tänään minulla oli tunti, jolla menimme maastoesteitä pellolla. Menin Maisalla, joka on 18-vuotias Fwb tamma. Maisa meni edelliselläkin tunnilla, joten minun ei tarvinut laittaa sitä. Aloimme alkukäyntien jälkeen suoraan tulemaan laukassa kavalettia ympyrällä. Aluksi en meinannut saada Maisaa edes laukkaamaan ja tulinkin ensimmäiset kerran ravilla kavaletille ja siitä Maisa nosti sitten laukan. Maisalla on ihan sairaan iso laukka ja askeleet muutenkin isot niin olin ihan hukassa koko tunnin. Kavaletilla piti koko ajan aktivoida laukkaa, sillä se meinasi koko ajan hiipua. Kavalettia tulimme molemmista suunnista.
Nää "esteet" on Maisalle niin helppoja et se voi mennä ne vaikka silmät kiinni:)




 Seuraavaksi tulimme kolmea estettä siten, että ensin kavaletti, jonka ympärille voltti ja kavaletti uudestaan. Kavaletilta jatkoimme suoraan "risukolmiolle"( toi kuvan este^),jonka ympärille myös voltti ja "risukolmio" uudestaan. Risukolmiolta jatkoimme taas suoraan ja tulimme tynnyriesteen, jonka ympärille myös voltti ja uudestaan tynnyrieste. Tämä meni Maisan osalta hyvin. Minä olin hieman hukassa:) Onneksi teimme tehtävät kevyessäistunnassa, sillä en osaa istua Maisan laukassa.

Tässä tynnyrieste.

Aloimme tulemaan rataa. Ensimmäisenä kavaletti. Toisena risukolmio. Kolmantena tynnyrieste. Neljäntenä A este. Viidentenä tukki. Kuudentena taas risueste. Seitsemäntenä tynnyrieste. Kahdeksantena risukolmio ja viimeisenä kavaletti. Risuesteen jälkeen Maisa lähti niin, että silmistä vaan vedet lensi enkä saanut sitä hallintaan joten seurauksena mentiin ohi tynnyriesteestä. Tulin sitten uudestaan ja lyhensin laukkaa( tai yritin:)) ja yli mentiin. Loppu rata meni hyvin.

Tässä A este.

Tässä tukkieste.

Tässä risueste.

Seuraava rata oli kavaletti, risukolmio, ojan yli rengaseste, tukkieste, A este, tynnyrieste, risukolmio ja kavaletti. En muista muuta tuosta radasta, kuin että en saanut paikkoja katsottua ja sitten mentiin mistä sattuun. Pitäisi vissiin muistaa lyhentää sitä laukkaa:)))


 

 Lopuksi menimme ympyrällä risuestettä ja tukkia. Ne meni hyvin kunhan muistin lyhentää laukkaa. Kävimme kävelemässä loppukäynnit maastossa.

Ihan hyvä fiilis jäi tunnista vaikka ei mennyt mitenkään super hyvin. Olimme kuitenkin vasta ensimmäistä kertaa hyppäämässä maastoesteitä ja alla oli hevonen jolla en ole paljoa mennyt. Ensi viikolla mennään myös pellolla!

♥:llä Riina

4 kommenttia:

  1. Hihi :DD mää tuun teijän tunneille tästä ees päin.
    Hyvä postaus!

    VastaaPoista
  2. Kiva postaus! Aika siisti ku monella tallilla ei oo maastoesteitä!(:
    Voisitteko joskus tehä Reetan kaa mydayn tallilla?(:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! Niinpä, se on tosi siistiä ku on omalla tallilla maastoesteitä!! Voitaishan me joku kerta tehä myday:))

      Poista